| # Ann Van Huffel

Na afgestudeerd te zijn als grafisch vormgever aan de Antwerpse Koninklijke Academie voor Schone Kunsten behaalde ze tevens het diploma van danspedagoge aan het Hoger Instituut voor Dans en Danspedagogie te Antwerpen (nu Koninklijk Conservatorium-Dans).

Sinds 2001 is Ann Certified Pilates Instructor - Romana’s Pilates. Zij volgde haar opleiding bij Marjorie Oron in Den Haag en bij Romana Kryzanowska in New York. In 2001 opende zij de eerste Pilates studio in Antwerpen - Pilates Works. Volgde Continuing Educations bij o.a. Sari Pace, Juanita Lopez, Bob Liekens, Michael Fritzke en Ton Voogt. Nam deel aan internationale conferenties en workshops in o.a. Santa Clara - Californië, New York, Chicago, Parijs, Wenen, Oslo en Keulen.

In 2012 volgde ze - samen met Christl - bij Power Pilates als ‘Bridge participant’ hun Comprehensive Program, gegeven door Bob Liekens.

Is Franklin Method Educator level 1 en organiseert sinds 2012 Franklin workshops in haar studio in Antwerpen. In maart 2018 start ze de level 2 teacher training in Londen.

Naast haar Pilates training volgt zij al vele jaren Iyengar yoga. Momenteel volgt ze het eerste jaar Iyengar yoga teacher training in het B.K.S. Iyengar Yoga Institute Amsterdam.

| # Christl Muls

Zij is de bezieler van Christl Clear Pilates. Ze studeerde af als licentiate in de lichamelijke opvoeding aan de Brusselse VUB. Aan die universiteit werkte ze daarna ook als assistente.

Als ‘Nike Fitness Athlete’ was Christl Muls een populaire presentatrice van aerobics op verschillende nationale en internationale fitnessconventies. Ze was de grondlegger van ‘thai power’ (de Vlaamse ‘tae bo’-rage) en ze geeft rugpreventie in heel wat Belgische bedrijven.

Christl Muls voltooide haar opleiding in 2005 tot ‘Certified Instructor in the Pilates Method’ in Den Haag en New York. Ze kreeg daar les van Romana Kryzanowsky die zelf nog een leerling was van Joseph H. Pilates. Andere leermeesters waren Sari Santo, Marjorie Oron, Juanita Lopez, Ton Voogt en Michael Fritzke. Nam deel aan internationale conferenties en workshops in o.a. New York, Chicago, Wenen, Eindhoven en Den Haag.

In 2012 volgde ze - samen met Ann - bij Power Pilates als ‘Bridge participant’ hun Comprehensive Program, gegeven door Bob Liekens.

Momenteel is Christl om gezondheidsredenen met haar professionele activiteiten gestopt en verzorgt ze geen opleidingen meer voor Classical Pilates Belgium.